چرا شما تا چند سال پیش از جریان شهادت بی خبر و فراموش بودید و الآن بیادتان آمد؟ تقویم های پیش از 1372.
اولاً: جوینی از علمای اهل سنت و استاد مورد تأیید ذهبی از رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) قضیه غصب حق فاطمه ی زهرا و شکستن پهلوی آن حضرت وسقط محسن او و شهید نمودن آن بزرگوار را نقل می کند. فرائد السمطین، ج2 ، ص34 و35.
ثانیاً: حضرت علی (علیه السلام) به هنگام دفن فاطمه (سلام الله علیها) فرمود:وَ سَتُنْبِئُکَ ابْنَتُکَ بِتَظَافُرِ أُمَّتِکَ عَلَى هَضْمِهَا. به زودى دخترت تو را آگاه خواهد ساخت که امّت تو چگونه در ستمکارى بر او اجتماع کردند، از فاطمه (علیها السّلام) بپرس، و احوال اندوهناک ما را از او خبر گیر، که هنوز روزگارى سپرى نشده، و یاد تو فراموش نگشته است. نهج البلاغه خطبه 202.
ثالثاً: سخن امام حسن و حسین (علیهما السلام) در باره شهادت حضرت زهرا نقل شد.
رابعاً: کلینی از امام کاظم (علیه السلام) نقل می کند که فرمود: إِنَّ فَاطِمَةَ (علیها السلام) صِدِّیقَةٌ شَهِیدَةٌ ...فاطمه صدیقه و شهیده بود. کافی ج 1، ص 458.
خامساً: در طول تاریخ همه ساله ایام فاطمیه، شیعیان به مناسبت شهادت حضرت زهرا مراسم عزاداری اقامه می کردند و بعد از انقلاب هم این مراسم در بیوت مراجع عظام و رهبری اقامه می شود.
سادساً: امام خمینی (رحمه الله تعالی) روز 18 اسفند 1360 (13 جمادى الاول 1402.) فرمودند: من هم وفات و شهادت بانوى بزرگ اسلام را بر همه مسلمین و بر شما برادران عزیز ارتشى، سپاهى و بسیج و بر حضرت بقیة اللَّه-ارواحنا فداه- تسلیت عرض مى کنم. صحیفه امام/ 16/87.
سابعاً: شهرستانی، از علمای اهل سنت می نویسد: عمر در روز بیعت به شکم فاطمه (علیها السلام) ضربه زد که منجر به سقط شدن نوزاد وی از شکمش شد. عمر، فریاد می زد این خانه را با هر که در آن است به آتش بکشید؛ و در خانه به جز علی و فاطمه و حسن و حسین کسی نبود. الملل والنحل، شهرستانی، ص83.
ثامناً: ابن تیمیه حرانی، قضیه هجوم به خانه فاطمه را قبول می کند ولی با توجه به عنادی که دارد به فکر توجیه آن در می آید. منهاج السنة، ج4 ، ص220.
دیدگاهها (۱)
احسان حسینی
۰۲ فروردين ۹۴ ، ۲۱:۲۴
عالی بود
موفق باشید
پاسخ:
۱۸ فروردين ۹۴، ۰۷:۲۷
شکرخدا که استفاده برده اید...
یاعلی